Prosessen med å etablere nettside.

Kontakt oss via kontaktskjema eller telefon.

Etter at det er inngått kontrakt, får du en e-post med brukernavn og passord til ditt nye nettsted. Faktura sendes med 14 dagers betalingsfrist. Lisenskostnader faktureres hver tredje måned fra første måned. Har du eget domene, og ønsker å benytte det, flytter vi nettstedet ditt dit når du er klar for det.

Nettstedet er satt opp med design. Vi klargjør også kontaktskjema, nyhetsbrev, verktøy og integrasjon mot sosiale medier. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss nødvendig informasjon på forhånd, og legge inn informasjon/tekst, og evt. bytte ut bilder.

Kontakt oss.

Bestill gründer-pakken
Fornavn
Etternavn
Firmanavn
Organisasjonsnummer
Telefonnummer

Bygge opp nettsiden

Når du logger inn på nettstedet ditt, er det enkelt å bytte ut tekst og bilder. For bilder er det stort sett klikk og erstatt hvis du har bildet liggende klart for opplasting til mediebiblioteket. For å erstatte tekst, bruk kopier og lim inn – eller skriv direkte inn i artiklene.

På “bakrommet” får du tilgang til digitale verktøy for Lean StartUp, Personas, MVP, testkort MVP, kalkyler, forretningsmodell og forretningsplan med mer.

Når du velger å bruke noen av opsjonene.

Hvis du ønsker å benytte noen av opsjonene, så kan det gjøres når som helst. Ønsker du nettbutikk med en gang, implementerer vi det i etableringen. Eller så kan du ta kontakt på et senere tidspunkt, så setter vi den opp for deg. Vi kan også etablere bookingsystem til standard Frifugl pris.