frifugl.net – et nettverksted for etablerere

Frifugl AS

frifugl.net driftes av Frifugl AS.

Frifugl leverer nettsider og brukervennlige, sømløse og skalerbare verktøy som effektiviserer gründere sine prosesser og rapporteringsplikter.

Vi leveres også nettbutikk og bookingsystem.

frifugl.net er et nettverksted for gründere

frifugl.net

Nettverksted

Her får etablerere en rimelig og fleksibel løsning for bedriftens nettside. I tillegg får bedriften en rekke verktøy for utvikling, promotering og drift. Nettside kan også påbegynnes før en bedrift har fått eget domene. I løsningen ligger verktøy for en etablererer: eks. Lean StartUp kalkyleverktøy for å finne rett pris for et produkt eller tjeneste og digital løsning for å utarbeid forretningsmodell og forretningsplan. Alt kan eksporteres til pdf. format. Kanvas for planlegging og styring følger med.

Tidlig testing av produkt/tjeneste på kunde og brukere

Lean StartUp

Konseptet med Lean StartUp går ut på å lære mest mulig på kortest mulig tid – og minimere kostnader. Hvis du ikke ønsker å bruke mye tid på å etablere forretningsmodell og forretningsplan, så har vi verktøyene for å komme i gang. Her begynner du med å designe en tjeneste eller et produkt – Minimum Viable Product (MVP).

Fangstrapportering

Fishmemo

Fishmemo er for fisketuristbedrifter, og kan også leveres integrert med bookingsystem. Nyetablerte bedrifter får Fishmemo med inkludert i løsningen når det velges bookingssystem fra Frifugl. Fishmemo kan senere oppgraderes til Fishmemo+. Les mer om Fishmemo på fishmemo.com.